Premii pentru diplomați

Echipa diplomatică și consulară a României din Spania a fost premiată pentru sprjinul acordat comunității de români din Regat.

Aprecierea a venit cu ocazia celei de-a 3-a ediții a galei de excelență organizate de “El Occidente Rumano”. Manifestarea sprijină comunitățile românilor de pe trei continente – Australia, Europa și America de Nord.

© Facebook – Ambasada României în Spania

La manifestare au participat din partea Ambasadei și Consulatului României la Madrid, Ambasadorul României în Regatul Spaniei, George Bologan, ambasadorul Gabriela Dancău, ambasadorul Maria Ligor, consulul general Bogdan Stănescu, ministrul consilier Anamaria Almășan si atașatul pe probleme de muncă și sociale Cristina Florea.

Evenimentul s-a desfășurat în acest an la Madrid, a fost realizat cu sprijinul Departamentului Românilor de Pretutindeni și a premiat aproape 60 de persoane implicate în activitățile, promovarea și susținerea românilor stabiliți in afara granițelor României. Este de adăugat că evenimentul se dorește a fi și o sărbătoare dedicate Zilei Naționale, românilor, dar și prietenilor comunităților românești de pretutindeni.

 

COMENTARII


Citeste mai departe

Acum la Radio 10.es

283 ascultãtori

Titlu

Artista

PUBLICITATE

Sibiu Original JSMateriales Rotusil Happy Cake

PUBLICITATE

Sibiu Original

JSMateriales

Rotusil

Happy Cake