• Sin categoría

Confruntare în Marqués de Vadillo, Madrid: 11 răniți într-o dispută din cauza geloziei

  • Confruntare în masă la Plaza Marqués de Vadillo din Carabanchel: Nouă persoane spitalizate după o dispută petrecută la ora 6 dimineața.
  • Douăsprezece persoane au fost reținute, majoritatea de origine latino-americană.

Reyerta multitudinaria en Marqués de Vadillo

O confruntare violentă a avut loc în Piața Marqués de Vadillo din Carabanchel (Madrid), la ora 6 dimineața a zilei de astăzi.

Echipa medicală Samur a acordat asistență medicală unui număr de 11 persoane cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, prezentând tăieturi pe față, brațe și picioare.

Nouă dintre răniți au fost transportați la diferite spitale. Cazul cel mai grav, o rană complicată la nivelul feței, a fost direcționat către Spitalul Clinic. Din cei 11 tratați, 9 sunt bărbați și 2 femei.

Confruntarea a izbucnit dintr-o discuție aprinsă între un grup de tineri, din motive de gelozie, în interiorul clubului de noapte Félix, continuând în Piața Marqués de Vadillo prin aruncarea de sticle.

Douăsprezece persoane au fost reținute, majoritatea având origini latino-americane, și deși nu se exclud niciun fel de ipoteze, pare că nu este vorba despre o luptă între bande rivale.

Confruntarea a avut loc în jurul orei 6 dimineața, fiind necesară închiderea traficului.

Poliția Națională, în colaborare cu Poliția Municipală, investighează circumstanțele acestei confruntări.

AINES

COMENTARII


Acum la Radio 10.es

277 ascultãtori

Titlu

Artista

PUBLICITATE

Sibiu Original JSMateriales Rotusil Happy Cake

PUBLICITATE

Sibiu Original

JSMateriales

Rotusil

Happy Cake