• Sin categoría

ChatGPT – Următorul Pas în Inteligența Artificială care Creează Îngrijorări pentru OpenAI

ChatGPT a devenit o prezență copleșitoare pe internet în anul 2023, captivând utilizatorii cu abilitățile sale remarcabile de inteligență artificială. Cu toate acestea, evoluția acestei platforme reprezintă doar începutul unei adevărate revoluții. OpenAI, compania din spatele acestei tehnologii, se confruntă cu o dilemă semnificativă în ceea ce privește lansarea celor mai noi update-uri ale ChatGPT. Potențialul uriaș al acestui sistem de inteligență artificială îl face atât de puternic, încât compania are rezerve în a-l face accesibil publicului larg.Chat GPT-4: OpenAI wants to make its chatbot even more powerful | CNN  Business

Unul dintre cele mai așteptate update-uri este transformarea lui ChatGPT într-o platformă multimodală, adică capabilă să proceseze și să înțeleagă nu doar textul, ci și imaginile. Această nouă funcționalitate oferă utilizatorilor posibilitatea de a încărca imagini într-o nouă zonă a platformei, iar ChatGPT este capabil să le identifice și să le analizeze. Un exemplu concret este capacitatea sa de a identifica problemele cu un motor de mașină care nu funcționează, un aspect util și pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Un reprezentant al unei companii care a testat această versiune a ChatGPT, Jonathan Mosen, a relatat pentru New York Times cum platforma a descris cu acuratețe fiecare detaliu dintr-o imagine, inclusiv gramajul unor recipiente.

OpenAI's ChatGPT gets support for a dozen application plug-ins |  Computerworld

Cu toate acestea, acest update de transformare într-un sistem multimodal aduce și un dezavantaj semnificativ, care îngrijorează pe cei de la OpenAI și îi face să ezite în a-l lansa în mâinile publicului larg. Se pare că ChatGPT poate depăși cu ușurință puzzle-urile Captcha de pe site-uri, acele mecanisme utilizate pentru a diferenția între acțiunile unui om și ale unei mașinării. Acest aspect ridică semne de întrebare și preocupări, potrivit declarațiilor Sandhini Agarwal de la OpenAI.

OpenAI to Offer New Version of ChatGPT for a $20 Monthly Fee - The New York  Times

Așadar, apare întrebarea: cât de îngrijorată este cu adevărat OpenAI de puterea și abilitățile avansate ale lui ChatGPT, și cât de mult reprezintă această preocupare o mișcare de marketing menită să ne atragă atenția asupra posibilităților impresionante pe care le aduce ChatGPT în viitor. Este clar că toți acești chatboți cu inteligență artificială vor progresa semnificativ și vor evolua în mod spectaculos în următorul an, poate chiar mai rapid decât anticipăm. Ne așteaptă cu siguranță o eră fascinantă în dezvoltarea acestor tehnologii inteligente, iar ChatGPT pare să fie în centrul acestei revoluții, în continuă expansiune către noi frontiere de cunoaștere și abilități impresionante.

AINES

COMENTARII


Acum la Radio 10.es

283 ascultãtori

Titlu

Artista

PUBLICITATE

Sibiu Original JSMateriales Rotusil Happy Cake

PUBLICITATE

Sibiu Original

JSMateriales

Rotusil

Happy Cake