• Sin categoría

WizzAir se vede nevoită să anuleze diverse zboruri din cauza unor revizuiri necesare ale motoarelor.

WizzAir se vede nevoită să anuleze diverse zboruri din cauza unor revizuiri necesare ale motoarelor.

Wizz Air, o cunoscută companie aeriană, aduce la cunoștința publicului că se află în situația regretabilă de a trebui să anuleze o serie de zboruri planificate. Motivul acestei decizii este legat de efectuarea unor inspecții complexe și riguroase la motoarele GTF (Geared Turbofan) utilizate în flota sa. Această necesitate de verificare amănunțită a motoarelor este impusă de solicitarea expresă a producătorului acestora.

Wizz Air to shut Sarajevo base and terminate nineteen routes

În efortul constant de a asigura siguranța și fiabilitatea operării aeronavelor, Wizz Air a considerat că efectuarea acestor verificări în avans este esențială. Această măsură preventivă, deși perturbatoare pentru călătorii care se regăsesc în situația neplăcută de a-și vedea planurile de călătorie afectate, are în vedere prioritizarea siguranței pasagerilor și a echipajului.

Wizz Air își exprimă regretele pentru eventualele neplăceri cauzate de aceste anulări de zboruri și depune eforturi pentru a gestiona cât mai eficient situația creată. Compania înțelege că această situație poate crea frustrări și inconveniente pentru pasageri și își asumă responsabilitatea de a comunica cu transparență și de a oferi soluții adecvate pentru minimizarea impactului negativ asupra călătoriilor planificate.

Călătorii afectați vor beneficia de trei variante de despăgubire.

Călătorilor aflați pe zborurile care au fost impactate de această situație li se vor pune la dispoziție trei opțiuni. Prima opțiune constă într-un program alternativ de zbor, astfel încât aceștia să-și poată reprograma călătoria conform preferințelor lor. A doua opțiune este legată de rambursarea completă a sumei achitate inițial pentru biletul de avion, oferind astfel posibilitatea călătorilor de a recupera integral investiția. În plus, Wizz Air vine în întâmpinarea pasagerilor cu o a treia opțiune inedită, constând în rambursarea a 120% din tariful inițial plătit, sub forma unui credit de companie. Acest credit poate fi folosit pentru viitoare rezervări de zboruri, oferind astfel o perspectivă atractivă pentru călătorii planificate în viitor. Compania se străduiește să asigure călătorilor soluții diverse și flexibile, pentru a minimiza impactul neplăcerilor create de anulările de zboruri.

”Wizz Air anunţă că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinaţii. Pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor, opţiunea rambursării complete prin metoda iniţială de plată sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare”, au transmis astăzi, reprezentanţii companiei aeriene.

WIZZ Air confirms new flights from Cardiff to Tenerife from July 30th -

De asemenea, în situația în care o rezervare a fost făcută prin intermediul unei agenții de turism, indiferent dacă aceasta a fost realizată online sau nu, compania aeriană îndeamnă călătorii să intre în legătură cu agenția responsabilă de rezervare, în scopul efectuării ajustărilor necesare. Wizz Air oferă, de asemenea, sfatul călătorilor de a verifica în dosarul de spam posibilele e-mailuri legate de eventuale modificări de itinerar.

”Wizz Air îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neplanificat, aflat în afara controlului nostru, însă siguranţa şi securitatea pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor este prioritatea noastră”, au transmis reprezentanţii companiei.

Ați întâmpinat vreo problemă cu această companie aeriană?

Impărtășiți cu noi experiențele dumneavoastră, atât cele bune cât și cele mai puțin bune dacă e cazul.

AINES

COMENTARII


Acum la Radio 10.es

262 ascultãtori

Titlu

Artista

PUBLICITATE

Sibiu Original JSMateriales Rotusil Happy Cake

PUBLICITATE

Sibiu Original

JSMateriales

Rotusil

Happy Cake