Să fie bine de sărbători!

Pentru românii stabiliți în Spania, luna Decembrie va fi una specială. Pe lângă sărbătorile de iarnă, conaționalii din regat fie își vor aminti și de prietenii și rudele din România. Unii își vor rupe câteva zile și vor merge în România, alții vor trimite cadouri, atenții sau sume de bani. Una peste alta este bine de știut că în această perioadă totul va fi foarte aglomerat, astfel că este bine să vă plănuiți lucrurile din vreme.


În aceste zile sunt greve la Vueling și Ryanair astfel că un zbor către România va fi probabil mai greu de găsit și mai scump decât de obicei. În plus, pandemia care a impus restricții în anii trecuți i-a determinat pe mulți dintre conaționali să își amâne plecările tocmai pentru această iarnă.
Pe de altă parte, cei care își doresc o întoarcere în România pentru un Crăciun cu zăpadă, ar putea avea o supriză. Meteorologici spun că luna decembrie ar putea aduce un val de aer rece asupra Spaniei, astfel încât Crăciunul ar putea fi sărbătorit, chiar și în unele zone din regat, la temperaturi negative și cu zăpadă.
Dar, indiferent unde vă veți petreceți sărbătorile de anul acesta, este important să vă amintiți să fiți atenți în trafic, în zonele aglomerate, cu bagajele sau copii, astfel încât Crăciunul să vă aducă doar surpize plăcute.

COMENTARII


Citeste mai departe

Acum la Radio 10.es

252 ascultãtori

Titlu

Artista

PUBLICITATE

Sibiu Original JSMateriales Rotusil Happy Cake

PUBLICITATE

Sibiu Original

JSMateriales

Rotusil

Happy Cake