Evenimentele din Săptămâna Mare din Madrid pe care nu trebuie să le ratezi, indiferent de religie

Madridul este în sărbătoare, pregătit să întâmpine Paștele Catolic, și chiar dacă majoritatea românilor stabiliți în regat și-au păstrat religia ortodoxă, evenimentele din Capitala Spaniei nu sunt de ratat. Asta cu atât mai mult cu cât vremea este extrem de plăcută, iar atmosfera este relaxată astfel că ar fi păcat să nu te bucuri de aceste zile festive.

Foto horizonte de la ciudad de madrid por día
Pentru început ar fi bine să apuci către Chamartín, Madrid Norte sau Argüelles, unde 43 de patiserii, dar și mulți localnici participă la un traseu culinar. Până la sfârșitul lunii aprilie va avea loc un adevărat festival al pâinii prăjite gătită cu cele mai bune ingrediente.
În Calle del Pez la Teatro Alfil are loc în 9, 16 și 23 aprile un spectacol umoristic și muzical care se concentrează pe anii 1990 și 2000, în regia lui Alberto Frías și cu o fistribuție ce îi include pe Gersanc și Tamara García.
Centrul Cultural Casa del Reloj găzduiește la Sala de expoziții La Lonja de Arganzuela, o expoziție gratuită care reunește cele mai bune fotografii umanitare propuse anul trecut pentru Premiul Internațional de Fotografie Umanitară Luis Valtueña.
Cei mici se pot bucura de Piața de Jucării din Madrid care este organizată la Centrul comercial Plaza Loranca 2, din Fuenlabrada. Evenimentul are loc sâmbătă, 8 aprilie și este dedicat și celor pasionați de jucării vintage, personalizate și de colecție, intrarea fiind liberă.
În aceeași notă, la Teatros Luchana are în zilele de duminică spectacolul magicianului Carlos Adriano, un eveniment pentru întreaga familie. Magicianul revine pe scena spaniolă după un periplu în Germania, Italia, Columbia, Chile, Venezuela, Peru, Argentina, Mexic și Portugalia.
Omul din La Mancha care a cucerit Hollywood-ul aduce pe scenă dramă, pasiune, comedie și muzică live. Spectacolul are loc în strada Barquillo la Teatrul Infanta Isabel.
Sculpturile de la Muzeul de Ceară din Madrid prind și ele viață în această săptămână. Este organizată o galerie a terorii – Wax Horror Experience pe care o puteți vizita la Museo de Cera din Plaza de Colón,
În fine, Madrid Río îi atrage pe localnici cu opt tobogane cu înălțimi diferite. Pentru un sfărșit de săptămână cu vreme bună, pare un plan perfect pentru întreaga familie sau grupul de prieteni.

COMENTARII


Citeste mai departe

Acum la Radio 10.es

261 ascultãtori

Titlu

Artista

PUBLICITATE

Sibiu Original JSMateriales Rotusil Happy Cake

PUBLICITATE

Sibiu Original

JSMateriales

Rotusil

Happy Cake