• Sin categoría

SHAKIRA din nou la tribunal pentru o nouă presupusă evaziune fiscală.

Shakira, faimoasa cântăreață, se confruntă cu o nouă investigație privind presupusa evaziune fiscală în Spania. Potrivit informațiilor furnizate de Reuters, autoritățile sunt interesate să afle cum și-a gestionat vedeta veniturile și impozitele pe avere în anul 2018.

Această situație adaugă un nou capitol la procedurile judiciare deja existente în Spania, și există posibilitatea ca Shakira să fie chemată în fața unui judecător la sfârșitul anului 2023, de această dată în legătură cu impozite restante în valoare exorbitantă de peste 14,5 milioane de euro, sumă acumulată între anii 2012 și 2014.

În acest context, procurorul responsabil de caz solicită o pedeapsă aspră pentru celebra cântăreață, Shakira Isabel Mebarak, în vârstă de 46 de ani, și anume până la opt ani de închisoare.

Detaliile privind această nouă anchetă nu au fost încă dezvăluite în totalitate de către tribunalul din orașul Esplugues de Llobregat, localizat în nord-estul Spaniei, aproape de frumosul oraș Barcelona. Cu toate acestea, se preconizează că această investigație va fi dusă la bun sfârșit pentru a se verifica acuzațiile de fraudă fiscală și a lua măsurile necesare în conformitate cu legea.

În timp ce fanii și admiratorii celebrei cântărețe sunt cu ochii pe dezvoltările acestei situații delicate, presa și publicul așteaptă cu nerăbdare mai multe informații cu privire la ancheta în curs și posibilele consecințe legale pe care le-ar putea întâmpina Shakira.

AINES

COMENTARII


Acum la Radio 10.es

289 ascultãtori

Titlu

Artista

PUBLICITATE

Sibiu Original JSMateriales Rotusil Happy Cake

PUBLICITATE

Sibiu Original

JSMateriales

Rotusil

Happy Cake