Să o ajutăm pe Alina! Compatrioata ce trăiește în mașină de 3 luni cu cei 2 câini ai ei, în Torrejón de Ardóz, Madrid

UPDATE:

O colegă de redacție a reușit să o localizeze personal pe Alina, este cu ea în acest moment.
Alina povestește că până nu demult a avut o viață normală, însă problemele au venit unele peste celelalte până a ajuns în situația în care este acum.
Nu cere ajutor material, însă evident în acest moment considerăm că e mai mult decât binevenit. Ceea ce își dorește este un acoperiș pentru ea și cățeii ei, un loc de muncă stabil, și mai ales să se poată reintegra în societate.

Cu acordul Alinei, facem public numărul acesteia de telefon. Cei ce își doresc să o ajute, pot face o donație prin Bizum (contul ei personal) – telefon 643 588 053. De asemenea poate fi contactată pe același număr de telefon.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Alina, o româncă de 42 de ani a ajuns să trăiască în mașină și nu își poate căuta un servici sau să beneficieze de ajutorul serviciilor sociale pentru că are doi câini pe care nu vrea să îi părăsească. Femeia este pe drumuri de aproape 3 luni, dar nu cere nici de pomană și nici mila nimănui, deși orice ajutor îi este binevenit. Alina spune că vrea doar să își găsească o locuință unde să fie acceptată cu ”familia”, adică cele două animale de care nu vrea să se despartă pentru nimic în lume. „Deși suntem în mașină știu că trebuie să îi hrănesc, ce trebuie să le dau și cum să am grijă de ei”, mai spune Alina.

Captura Video
© www.telemadrid.es

Românca locuiește în Spania de 22 de ani și știe că pentru a închiria o locuință îi trebuie un servici, dar în prezent este șomeră. Ea spune că nu are nevoie decât de o locuință unde să se adăpostească cu câinii până își găsește un loc de muncă, iar apoi o chirie. Serviciile Sociale ale Primăriei s-au oferit să-i plătească această cheltuială, astfel că problema rămâne doar cea legată de animalele sale. „Mai întâi ei și apoi eu. La micul dejun am împărțit toți trei o bucată de pâine. Câinii sunt familia mea, sunt singurul lucru pe care îl am, nu am de gând să-i abandonez sau să-i las într-un adăpost, dar mi se spune că nu pot să mă primească cu câinii”, mai spune femeia.

În această dimineață mașina Alinei era parcată în zona parcului “Los Patos” in Torrejon de Ardoz – Madrid (Calle Brasil intersecție cu, Calle Los Curas).

COMENTARII


Acum la Radio 10.es

270 ascultãtori

Titlu

Artista

PUBLICITATE

Sibiu Original JSMateriales Rotusil Happy Cake

PUBLICITATE

Sibiu Original

JSMateriales

Rotusil

Happy Cake