El s-a implicat. Implică-te și tu! Participă la alegerile municipale din 28 Mai!

Aurel Truţă este primul și singurul primar român din Spania, aflat acum la al doilea mandat la conducerea localităţi Páramo de Boedo, din provincia Palencia. La ultimele alegeri, românul originar din Alba Iulia a reuşit să îi convingă atât pe conaționalii săi cât și pe ceilalți localnici și crede că ”primarii trebuie să facă management, nu politică”. Aurel Truță a plecat din România în urmă cu peste 20 de ani iar de aproape 15 ani este stabilit cu familia în Páramo de Boedo. Românul are acum 46 de ani, este tatăl a doi copii şi deţine o mică firmă de construcţii.


Primul român ales primar în din Spania a trecut prin aceleaşi greutăţi ca majoritatea românilor care au ales să se stabilească în țările adoptive. El a lucrat în agricultură, în restaurante şi în construcţii, a înființat un bar și până la urmă s-a stabilit în provincia Palencia, unde a cumpărat o casă și și-a întemeiat o familie. Când a considerat că trebuie și poate să facă mai mult a candidat în alegeri, a devenit primar, prima data în 2015 și continua să fie implicat. De numele său se leagă acum modernizarea sistemului de canalizare în localitatea Zorita del Páramo, reabilitarea bisericii Fecioarei Naşterii, amenajarea drumului dintre Páramo de Boedo şi Villaneceriel și curăţarea cursului râului Boedo.

Dacă ești român și ai ales să trăiești și să muncești în Spania, e momentul să te implici activ în viața comunității în care trăiești! Pentru tine, siguranța rutieră în Arganda del Rey, calitatea învățământului în Villarejo de Salvanes, prețul transportului în comun din Madrid sau serviciile sociale din Valencia nu sunt doar știri! Deciziile administrative te privesc, te afectează, sunt importante pentru tine și familia ta! E momentul să te implicit și să participi la alegerile municipale! Înscrie-te în Registrul Electoral pentru a vota sau, de ce nu, pentru a candida!

COMENTARII


Acum la Radio 10.es

295 ascultãtori

Titlu

Artista

PUBLICITATE

Sibiu Original JSMateriales Rotusil Happy Cake

PUBLICITATE

Sibiu Original

JSMateriales

Rotusil

Happy Cake