În Madrid, din 19 Decembrie se poate solicita abonament anual de transport public pentru anul 2023

De la finalul acestui an, mai exact, începând din data de 19 decembrie, persoanele care utilizează transportul public din Madrid și nu dețin un card personal, pot solicita abonamentul anual pentru anul 2023. Cei care au un astfel de card, își pot reînnoi biletul anual, începând din data de 1 ianuarie, dacă nu dețin niciun alt bilet personal. Pe parcursul anului viitor, Comunitatea Madrid prin Serviciul de Transport Public va analiza și aproba rambursarea unei valori reprezentând jumătate din costul abonamentului anual de transport. Pentru a beneficia de aceste facilități, doritorii trebuie să se prezinte personal la birourile instituției, fie în urma unei programări, pentru cei care solicită abonamentul anual, fie fără programare, pentru cei care solicită reînnoirea biletului.

Cómo Sacarte la Tarjeta de Transporte Público en Madrid

https://www.comunidad.madrid

Pentru anul 2022, peste 19.000 de persoane care au utilizat un abonamentul anual de transport au beneficiat de rambursarea a jumătate din suma plătită. Pentru aceste servicii, plata se poate face doar cu cardul de credit. Este important de știut că abonamentul anual poate fi achiziționat până cel târziu la data de 31 octombrie a anului în care se face achiziția.

https://ro.maps-madrid.com

În capitala Spaniei există trei tipuri de mijloace de transport public – metroul, autobusul sau trenul. Metro de Madrid este considerat a fi unul din cele mai eficiente și ieftine mijloace de transport de acest gen din Europa și circulă în zonele A, B1, B2 și B3. Autobuzele din Madrid sunt împărțite în trei linii care acoperă mare parte din destinațiile la care metroul nu ajunge. Trenurile regionale circulă de-a lungul rutei C1, între terminalul 4 al aeroportului și stația Prínicipe Pio din centrul capitalei. Trenurile opresc și la Gara Atocha și Chamartín.

 

COMENTARII


Acum la Radio 10.es

277 ascultãtori

Titlu

Artista

PUBLICITATE

Sibiu Original JSMateriales Rotusil Happy Cake

PUBLICITATE

Sibiu Original

JSMateriales

Rotusil

Happy Cake